Menu

Voorgerechten
Soep van de dag, altijd anders 5.50
Tomatensoep met crème fraîche 5.50
mandje brood met aioli en kruidenboter 4.50
mandje brood met humus en tapenade 4.50
mandje brood deluxe, met alle smeersels 6.95
vegetarische salade 5.50

Hoofdgerecht
Rundersuccade, uren gestoofd in rode wijn, geserveerd met roseval-aardappel uit de oven, gegrilde oerwortel en gecarameliseerde ui. 16.50

Visje uit de oven
Oven gegaarde victoriabaars met een korst van olijven, kruiden en knoflook, geserveerd met puree op een bed van gemarineerde kool. 15.50

Parmigiani di Melanzane
Kruidige aubergineschotel met tomaat en buffelmozarella gestoofd in de oven, geserveerd met gevulde paprika. 14.50

100% Rundvleesburger met cheddar, rode uienchutney, bladsla, tomaat, augurk en truffel-mayonaise*. 14.95

Veganistische linzenburger met bladsla, gegrilde groenten, rode uienchutney, augurk en vegan mayonaise*. 14.95

*Burgers worden geserveerd met patatas bravas en een salade.

Desserts
Apfelstrudel met kaneelijs 7.50
Chocoladetrio, brownie, chocolade ijs en arretjescake 8.50
Ambachtelijk gebak, altijd anders 5.50